Gepubliceerde artikelen

Op deze pagina staan sommige van mijn artikelen die in de lokale krant gepubliceerd zijn.

Van eind 2017 tot maart 2020 heb ik als freelance verslaggeefster voor het Witte Weekblad gewerkt. Deze krant werd toen opgeheven, en sindsdien denk ik aan een nieuwe uitdaging. Daarnaast schrijf ik losse opdrachten en werk ik aan mijn boek.

Voor het WW schreef ik over alle leuke dingen die in ons dorp gebeuren. (En dat zijn er nog al wat!) Bijna elke week had ik een interview met iemand die iets leuks doet, kan of heeft te vertellen, ga ik langs bij evenementen groot of klein en ben ik bij een koor, een activiteit of een optreden. Het hield me op de straat, zeg maar.

Mijn collega Truus Oudendijk, ging over de politiek. Gelukkig, zei ik er dan altijd achteraan, want het taalgebruik en de soms kissebissende dames en heren waren niet aan mij besteedt. Persoonlijk kon ik het wel met ze vinden hoor, het zijn stuk voor stuk aardige mensen met hart voor ons dorp en onze samenleving… maar het had en heeft niet mijn interesse.

Aangestoken door het enthousiasme van de ongelooflijke hoeveelheid vrijwilligers die ons dorp rijk is, liet ik me wel eens verleiden tot een aankoop of een belofte. Maar ik heb er nog nooit spijt van gehad. Ik prijs me gelukkig dat ik dit leuke werk heb mogen doen en wie weet wat de toekomst brengt. Ik ben al met iets heel spannends bezig, maar daarover binnenkort meer!

Tot ziens, bij welke gelegenheid dan ook.

Mandy