Toffe collega’s

Hier plaats ik websites of boeken van bevriende auteurs, schrijfcoaches en sites waar ik voor schrijf. Wil je jouw boek of site erbij hebben staan? Stuur me een berichtje via het reactieformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Marjon Sarneel

Winnaar van de publieksprijs met Maidentrip. Eigenaar van Schrijfschool OSMS. Heeft meerdere boeken op haar naam staan waaronder de novelle ‘Vrij spel’ die werd genomineerd voor de Johan Diepstratenprijs.

Hier vind je de website van Marjon

Amarens Schuurmans

Amarens herkende zich niet in wat er over vrouwen van 50 (en een beetje) geschreven en gezegd werd. In deze blog lees je daarover meer. Voor haar de reden om Sarah Gezien te beginnen. Een platform waar vrouwen heen kunnen gaan voor inspiratie, herkenning, erkenning en motivatie voor hun leven als 50(plusser)
Sinds december 2019 schrijft Mandy blogs voor deze site. Hier vind je de eerste.

En hier vind je de website van Sarahgezien.nl


Antoinette Kalkman

Antoinette is moeder, ondernemer, marketeer en schrijver, in willekeurige volgorde. In 2013 schrijft ze Schuld & Boete, een jubileumboek met 19 geromantiseerde verhalen, gebaseerd op ware gebeurtenissen uit de financiële praktijk.  In 2019 kwam haar thrillerdebuut Bonuszoon uit.

Hier vind je de website van Antoinette.

Mascha Gesthuizen

Mascha werkte tot 2014 als huisarts in haar eigen praktijk in de Achterhoek. Als gevolg van chronisch recidiverende depressies werd zij arbeidsongeschikt, waardoor zij uiteindelijk haar huisartsregistratie verloor. Sindsdien besteed ze haar tijd aan vrijwilligerswerk, het geven van lezingen en schrijven. In 2018 is haar debuutroman ‘Halverwege het einde’ verschenen bij Futuro Uitgevers. Een boek waarmee ze het taboe op depressie wil doorbreken door de lezer de hersenspinsels van hoofdpersoon en huisarts Ubele te laten ervaren.

Mascha haar site vind je hier.

Yvonne Franssen

In 2011 debuteert Yvonne met Talio. Inmiddels is haar vijfde thriller ‘Kamer 305’ uit en staat op de Hebbanlijst voor de thriller tien daagse tussen grote namen als Isa Maron en Peter Römer.

www.yvonnefranssen.nl

Foto: Joost Ritzen